Březen - I. oddělení ŠD

Měsíc březen se v I. oddělení školní družiny nesl už ve znamení jarního tvoření. Děti vytvářely například pomocí připravených šablon a barevných krepových papírů zajíčky a slepičky. Každý si mohl vybrat libovolné barvy papírů a ty následně naskládal na předem připravenou a vodou namočenou čtvrtku se šablonou. Barva z papírů se poté krásně rozpila a vytvořila opravdu zajímavé kombinace barev.

Jako další nás čekala kresba broučků, jak už vymyšlených, tak i těch, které každý zná. Nejčastějším motivem bylo slunéčko sedmitečné. Broučků se zhostili chlapci velice dobře! Kdežto dívky tvořily jarní stromy plné květin, tak že do předem připravené šablony stromu lepily vystříhané květiny různých barev.

Tvorba beránků byla také samozřejmostí. Děti si vystřihly připravenou šablonu beránka a nalepily mu z vaty vlnu a ozdobily dle libosti. Beránka si mohly zavěsit na šňůrku a odnést domů.

V neposlední řadě jsme vyrazili společně s II. oddělením školní družiny do „Funparku Pohádka“. V zábavním a rodinném centru „Pohádka“ si děti užily spoustu zábavy, pohybu a her. Nejvíce se jim líbila skluzavka a „míčkový bazén“. Nechybělo také na závěr malé občerstvení v místním bistru.

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011