Turnaj v minivolejbalu

Dne 15. 1. 2020 se naše škola zúčastnila turnaje minivolejbalu na TJ Sever Žatec. Tento turnaj pořádal současný trenér volejbalu Jaroslav Vrbata, se kterým jsme již minulý rok navázali spolupráci a ve vzájemné součinnosti se snažíme u dětí rozvíjet práci s míčem a připravit je na budoucí možnost se tomuto sportu věnovat.

Dovednosti, které naši žáci trénovali již od září na kroužku míčových her pod vedením paní učitelky Mgr. Smekové, zúročili ve středu 15.1. během čtyřhodinových zápasů proti ZŠ Komenského Alej a ZŠ Petra Bezruče. Jednalo se o dvojčlenná družstva žáků prvního stupně, kterých se za ZŠ Jižní zúčastnilo 9 a u ostatních škol zrovna tak.

Po celodopoledních bojích děti obsadily dvě 1. místa ve své věkové kategorii (žačky Agnes Pechová, Veronika Edelmannová, Natálie Schmiedová a Sabina Nápravníková), dále dvě 2. místa    (Pavel Smek, Ladislav Mihaly, Klára Koucká a Štěpánka Bujdáková) a jedno 3. místo  (Lucie Beldíková, Filip Segeč). Další velké díky  patří také ostatním statečným hráčům jako je Petr Ondříček, Denis Gunár, Adam Pádr, Josef Mottl, Dominika Maláková, Natali Nováková, Denis Elicer a Martin Vízner.

Těšíme se na další turnaj, který se koná v březnu, a doufáme, že se nám rovněž dobře povede.


 
 
 
 
 
 

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011