Školní noviny s názvem "Recyklační novináři"

 V rámci projektu "Recyklohranní", do kterého je škola zapojena již několik let, třída V. A s třídní učitelkou Mgr. Lucií Smekovou dostala za úkol udělat školní noviny. Tyto noviny se zaměřují především na téma třídění odpadu a recyklace baterií, ale i na ochranu životního prostředí vůbec. Na novinách pracovali žáci prerušovaně téměř dva měsíce a vy se nyní můžete podívat na elektronickou verzi tohoto zpravodaje.

Najdete zde například významné dny pro recyklaci baterií, jak se třídí odpad v různých státech, rozhovor s panem ředitelem, ale také třeba anketu mezi žáky a zaměstnanci školy zjišťující povědomí lidí o třídění odpadu. Pro hravé čtenáře nechybí ani křížovka, básničky či komiks.

Na závěr bychom chtěli dodat, že naše škola celoročně sbírá odpad typu - staré mobilní telefony, vysloužilé elektrozařízení a baterie. Pokud doma něco podobného máte, neváhejte to poslat do školy a my se postaráme, aby se tříděný odpad dostal do správných rukou, navíc tím škole pomáháte získat více bodů do celostátní soutěže,

Autor: Kolektiv třídy V. A

Školní noviny - Recyklační novináři (pdf)

Recyklační novináři


 
 
 
 
 

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011