9. B výlety

Protože nám nebylo umožněno vyrazit někam na třídenní výlet, rozhodli jsme se užít si jednodenní výlety hned tři. První výlet nás zavedl do Vilémova u Kadaně na PAINTBALL. Jedná se o starý statek se spoustou stavení a velkým prostorem okolo. Protože je naše třída hodně malá, doplnili jsme volná místa šesti bývalými žáky. Každý žák dostal ochrannou masku na obličej, overal a zbraň. Zahráli jsme si celkem 6 her, ve kterých byla naše třída v čele s panem ředitelem proti bývalým žákům. Některé hry probíhaly venku, některé pouze uvnitř a zbylé kombinací obou prostorů. Naše třída rozdrtila bývalé žáky 5:1. Byl to pro všechny skvělý zážitek. Někdo si odnesl i malé suvenýry ve formě modřin od kuliček J viz foto. Děkujeme touto cestou panu Ryšavému za příjemnou množstevní slevu a vřele doporučujeme ostatním třídám.

Na druhý výlet jsme zůstali v Žatci. Navštívili jsme BOWLING. Zarezervovali jsme si všechny dráhy, takže jsme tam byli úplně sami. Obsluha nás nejdříve poučila, jak hrát, protože většina z nás to zkoušela poprvé. Rozdělili jsme se na čtyři skupiny a hráli a hráli. Příjemné bylo i občerstvení, které nám bylo umožněno, přestože normálně je v dopoledních hodinách zavřeno. Opět doporučujeme.

Poslední výlet jsme opět nasměrovali na Žatec. Udělali jsme si příjemnou procházku kolem řeky. Na konci naší trasy město Žatec postavilo moc pěkné ohniště, u kterého jsme se občerstvili. Pekli jsme buřty, klobásky a sýry. Dokonce jsme vyzkoušeli i pečení „maršmelounů“. V zastíněné pergole jsme si při pojídání svačinek pěkně popovídali. Shodli jsme se na tom, že to bylo příjemné rozloučení se základní školou. Přikládáme pár fotek, které jasně vypovídají o tom, že se to povedlo.

HníR


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011