Parkour a street workout ve škole

Každý pátek máme tělocvik a vždycky se na něj těšíme, ale tentokrát jsme se těšili ještě mnohem víc. Naši školu totiž navštívili sportovci, kteří se věnují parkouru  a street workoutu a jsou v tom dost dobří.

Když jsme vstoupili do tělocvičny, bylo už všechno připravené – lavičky, žíněnky, hrazda, trampolíny, kruhy, švédská bedna a další tělocvičné náčiní. Spustila se hudba a my jenom zírali, jaké cviky byli tito mladí muži a jedna žena schopni dělat. A pak už přišla řada i na nás. Společně jsme se rozcvičili a šli do toho. Přeskakovali jsme švédskou bednu, lítali vzduchem po odrazu na trampolíně, přelézali žebřiny, houpali se na kruzích, ale hlavně jsme si to patřičně užívali. Hodina měla švih a šmrnc a tak když zazvonilo na přestávku, nešli jsme se převlékat, ale zůstali jsme a parkourovali dál. Byla to fakt pecka, bomba, prostě super a paráda.

Všichni jsme si proto rádi vzali letáček a přihlášku a věříme, že nás tam naše maminky a taťkové přihlásí a že si to budeme užívat i nadále. Třeba jednou také budeme předvádět v nějaké škole, jak jsme dobří a že nám to opravdu jde.

                                                                                    Žáci II. B s třídní učitelkou a i ti ostatní


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011