Krajské finále Štafetového poháru

          13. 5. 2022 jsme jeli opět reprezentovat školu na Štafetový pohár, tentokrát již mezi krajské finalisty do Ústí nad Labem. Celkem se štafety v Ústeckém kraji zúčastnilo 54 škol. Do krajského kola postoupilo nejlepších 16 škol. A zde pouze jedno může pokračovat do republikového finále.

          Konkurence byla velmi silná, soutěžily zde například děti z Chomutova, Klášterce nad Ohří, Loun a jiné. Žatec zde rovnou zastupovaly dvě školy, my „Jižní“ a „Komeňáček“. Vzájemně jsme se podporovaly, fandily si a společně se i radily o strategii. My jsme vylosovali první rozběh a dokonce i první dráhu, což nás velmi potěšilo.

          A jak jsme dopadli? Lepší soupeři nás dovedli také k lepším výkonům. Děti opět překonaly své limity. Pro porovnání, v minulém okresním kole byl časový součet našich 4 štafet 9:42 minut a nyní 9:17 minut, což by v předchozím kole bohatě stačilo na první místo. Zde to ovšem bylo místo 9., za které našim běžcům velmi gratuluji, rozdíly zde byly zanedbatelné a všichni do toho dali maximum. Závod jsme si užili, počasí nám vyšlo a za svou snahu, tréninky a týmového ducha jsme se poté všichni odměnili v KFC.

Mgr. Lucie Smeková, trenérka


 
 
 
 
 
 
 
 
 

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011