Lednové tvoření - I. oddělení ŠD

Měsíc leden se v I. oddělení školní družiny nesl dále ve znamení tvoření, hlavně se zimní tématikou. Děti vytvářely například pomocí připravených šablon a barevných papírů budky pro ptáčky. Každý se mohl vybrat libovolnou barvu ptáčků a dále si budku dozdobit dle vlastní představy.

Jako další nás čekala tvorba sněhuláka za pomocí vaty. Každý si nakreslil svého vlastního sněhuláka na čtvrtku, poté dostal kousek bílé vaty a po kouskách lepil vatu na čtvrtku dovnitř do sněhuláka či okolo jako sníh.

Děti se mohly také na chvíli stát módními návrháři. Jednalo se o navrhování zimního oblečení, hlavně čepic, rukavic, šály nebo ponožek. Mohly si ho navrhnout, vybarvit a ozdobit dle své libosti a fantazie.

V neposlední řadě jsme se vrhli na výrobu rukavic pomocí látek různých vzorů. Dětem jsem nastříhala na proužky látku a připravila šablonu rukavice. Následně se proužky látky lepily na připravenou šablonu a dozdobily lemem bílé vaty. Hotovou rukavici si mohly děti nalepit na špejli a odnést domu.

Tvoření si všichni náramně užili!

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011