Majaland - Badatelský klub

Badatelský klub se na posledních schůzkách stále věnoval mechanice, tedy nauce o pohybu. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli pohyb prožít úplně naplno, a to na v největším krytém parku v Čechách MAJALANDU.

Protože jsme do zábavného parku dorazili o půl hodiny dříve, zbyl nám čas na krásný bonus. V prostorách před vstupem byla krásná expozice Engine Classic Cars Gallery, která nám představila sbírku unikátních automobilů ikonických značek, jakými jsou například Porsche, Aston Martin, Lamborghini či Ferarri. Byla to nádhera.

V Majalandu na žáky čekal okouzlující pohádkový areál a 12 zábavných atrakcí, které otestovaly jejich hranice odvahy. Žáci se mohli proletět na obřím Motýlím kolotoči nebo vyzkoušet nejrůznější prolézačky, skákačky a skluzavky. Ti nejodvážnější mohli zažít bláznivou jízdu na horské dráze nebo adrenalinový volný pád na Padajícím listu. Nechybělo ani posilnění na cestu domů v restauraci Majaland. Všichni jsme se vraceli po náročném dni znaveni, ale plni nezapomenutelných zážitků! ☺

Všem vřele doporučujeme!               

HníR+M

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011